Coaching

cropped-avatar.jpg

Sparren? Een klankbord nodig?

Gesprekken die je verder helpen hoeven natuurlijk niet altijd therapeutisch te zijn of perse te linken aan vroegere ervaringen uit je jeugd. Soms heb je gewoon behoefte aan iemand met wie je ongedwongen kunt sparren. Iemand die onbevooroordeeld naar je luistert. Die met je meekijkt en je zo nu en dan een spiegel voorhoudt. Bijvoorbeeld omdat je niet weet of je eigenlijk wel op het juiste pad zit. Of omdat je jezelf te vaak de vraag stelt of je wel doet wat je gelukkig maakt. Ook kan het zijn dat je op een kruispunt in je leven staat en niet weet welke afslag je moet nemen. Hoe fijn is het dan om hierover te kunnen praten en uiteindelijk tot een keuze te komen waar je volledig achter staat? Ik ben voor jou graag die gesprekspartner. Iemand die ver genoeg bij je vandaan staat om onbevangen mee te delen, maar dichtbij en deskundig genoeg om te vertrouwen.

Het juiste zetje

Heb je een zetje nodig bij het bereiken van je doelen? Simpelweg omdat je twijfelt aan je kunnen, dus vastloopt door eigen onzekerheid? Door je negatieve gedachten weg te halen en in je kracht te komen, maak je de weg vrij om te komen waar je wilt zijn. Ik ben hierin niet sturend, want jij zit aan het stuur. Maar ik stimuleer en inspireer je in hetgeen je voor jezelf wil realiseren.

Hoe vaak?

Je bepaalt zelf hoe vaak je een coaching gesprek wil; eenmalig, wekelijks of maandelijks? We plannen een afspraak in wanneer jij daar behoefte aan hebt.

cropped-avatar.jpg