Tarieven

cropped-avatar.jpg

Inzichttherapie

Intakegesprek (60 min)

€ 75

Inzichttherapie (voor de duur van drie maanden)

€ 1250

Vervolggesprek (60 min)

€ 115
 
Coaching
Coaching gesprek (60 min) € 115
 

Extra   De door jou opgedane inzichten plus (oefen)opdrachten, ontvang je na elke sessie per e-mail. Om de kosten zo laag mogelijk te houden breng ik hiervoor geen extra bedragen in rekening. Dit geldt ook voor het ondersteunend e-mailcontact gedurende de periode van drie maanden wanneer jij daar behoefte aan hebt. 

Vergoeding    Let op, de therapie wordt niet door zorgverzekeraars vergoed. In sommige gevallen echter zijn uitkeringsinstanties, de gemeente of je werkgever, bereid je kosten te vergoeden.  Indien het laatste het geval het geval is, laat het me even weten, want daar staan werkgeverstarieven voor.

Investering   Voor therapie kiezen is een investering. Zoals een vakantie of nieuwe wasmachine dat ook is. In jezelf investeren is een geschenk aan jezelf. Misschien wel het meest waardevolle geschenk dat je jezelf kunt geven. Omdat je jezelf dat gunt. Profiteer bij mij van voordelen die je in reguliere zorgsystemen niet terugvindt. 

Voordelen op een rijtje

  • Snelle hulp. Ik werk niet met lange wachtlijsten. Wie om hulp vraagt, moet daar niet lang op hoeven wachten.
  • Hulp voor JOU. Ik hoef geen lijstje af te vinken, volg geen standaard behandelplan. Ik kijk naar wie jij bent en wat jij nodig hebt, gedurende een periode van drie maanden.
  • Kort maar krachtig.  Ik ga in relatief korte tijd naar de kern waardoor je snel de tools in handen hebt om het voortaan anders te doen.
  • Anonimiteit. Bij mij ben je anoniem en zal jouw naam nergens in de boeken terug te vinden zijn.
  • Authenticiteit. Verwacht geen clichés of hapklare antwoorden uit boeken. JIJ bent het authentieke uitgangspunt binnen onze authentieke gesprekken. 

Vervolggesprekken

Na het afronden van Inzichttherapie is er altijd ruimte voor vervolggesprekken. Om te inspireren en te versterken. Om te verdiepen en verder te verkennen. Misschien vind je het gewoon fijn wanneer ik met je meekijk in jouw nieuwe stappen of haal je helderheid uit evaluerende gesprekken op z’n tijd. Wanneer en hoe vaak is up to you.

cropped-avatar.jpg